dilluns, 1 d’octubre del 2007

Los consumidores de ciudades, ( Cap. IV )

15 de setembre de 2007

Després d’un meravellós sopar a la terrasseta de l’apartament del ressort familiar, i uns quants litres de cervesa, vam decidir anar a la discoteca Saturno de dins del càmping. Vam agafar el cotxe, me’l van deixar conduir (iuju!) i ens vam plantar allà en 2 minuts.

A l’entrar, un gran local amb una banda fent música en directe i gent ballant la conga. Com va dir en Tinki, allò era més hortero que un casament.

No ens vam poder quedar amb gaires més detalls perquè de seguida se’ns van plantar al davant dos goril·les que ens van fer fora al·legant que era una festa privada. Ens van fer fora de la festa més cutre del món. Resignats i indignats vam anar a Recepció a demanar explicacions, i allà, 3 exconvictes ens van vendre excuses que no vam entendre. Què són les güest union?

Aquí va acabar la nostra nit.

Aquest matí no hem perdut el temps a Zadar. Ahir fent-hi un vol amb el cotxe ja vam veure que no valia la pena, i hem marxat direcció Sibenik on hi ha un castell i una ciutadella, i un bonic barri antic ple d’avis al·lòctons amb una catedral patrimoni de la humanitat.

Hem estat una horeta donant-hi tombs i fent fotos, i després hem agafat l’autopista direcció Split. Una ciutat gran i costera, amb una oferta lúdica nocturna. La ciutat conserva el recinte emmurallat del que fa molts anys havia estat el nucli romà. Després de donar-hi una volta hem buscat allotjament, i n’hem trobat un prop del centre per 150kunes. Compartirem l’habitació amb 3 hooligans anglesos que tenen por de nosaltres pel nostre aspecte agitanat.